Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Sve što se događa u Hrvatskoj, može se preliti u druge zemlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije poznato imaju li nedavna ubojstva u Zagrebu obilježja međunarodnog kriminala, ali ako se to pokaže točnim, Hrvatska će surađivati sa svim susjednim zemljama, jer takav kriminal i za njih predstavlja opasnost, rekao je u Kotoru predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić.

'Sve što se događa u Hrvatskoj, ne daj Bože, može se preliti i u druge zemlje. Hrvatska ima dugačke granice. Kriminalci mogu brzo doći na granicu i nestati', rekao je Bebić na novinarsko pitanje o istrazi nakon nedavnih ubojstava Ivane Hodak i Ive Pukanića. 

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

'Ne znam koliko možemo tvrditi da ubojstva u Zagrebu imaju veze s međunarodnim kriminalom. Naši istražni organi ne isključuju takvu mogućnost. Ako se tako procijeni, surađivat ćemo sa svim susjednim zemljama', rekao je Bebić, koji je u Kotoru sastankom s predsjednicima hrvatske manjine završio posjet Crnoj Gori. 

>> Policija zadržala neke osobe zbog ubojstva Pukanića i Franjića

>> Istraga Pukanićeva ubojstva se širi

Manjine su bogatstvo, a ne teret uljuđenih i demokratskih zemalja, rekli su na konferenciji za novinare predsjednici parlamenata Hrvatske i Crne Gore. 

I Hrvatska i Crna Gora žele da njihove manjine, neovisno o tome gdje žive, tu zemlju osjećaju svojom domovinom, složili su se nakon sastanka predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić i predsjednik crnogorske Skupštine Ranko Krivokapić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene