Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije ministara na najavljene smjene

Šuker se ne osjeća prozvanim, Kalmeta kaže da Kosor ima pravo birati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik vlade i ministar financija Ivan Šuker izjavio je da se ne osjeća prozvanim u jučerašnjoj najavi premijerke Jadranke Kosor o rekonstrukciji vlade, a ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta kaže da je o tome svoje mišljenje rekao jučer.

Uopće se ne osjećam prozvanim, trenutno sam koncentriran na mnoge važne poslove, kazao je ministar Šuker na odlasku s konferencije 'Dan velikih planova', u organizaciji tjednika Lider i HUP-a, a odgovarajući na pitanje misli li da je predsjednica vlade mislila i na njega kad je najavila rekonstrukciju vlade. Na isto pitanje, ministar Kalmeta koji je također sudjelovao na konferenciji, odgovorio je da je svoj stav o tome rekao jučer i da nema što dodati.

Pročitajte i ovo Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora? Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Kosor najavila smjene ministara

>> 'Ne unosite nemir među ministre, oni rade odgovoran posao'

Kalmeta je jučer tijekom posjeta Brodosplitu izjavio da predsjednica vlade Jadranka Kosor ima pravo birati svoje suradnike i ministre. Premijerka Kosor u nedjelju je na susretu s hrvatskim novinarima u New Yorku, najavila promjene u sastavu vlade do kraja godine te kadrovsko pomlađivanje unutar HDZ-a. Nije željela precizirati o kojim se imenima ili ministarskim resorima radi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene