Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRAD BEZ ODGOVORA

Stupići na parkiralištima, prometnicama, raskrižjima...: "Očito naš gradonačelnik ima različite fetiše"

Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Stupići na parkiralištima, stupići na prometnicama, stupići na raskrižjima, nema gdje nisu neophodni, no prometnim stručnjacima i oporbi gomilanje stupića nema nikakvu funkciju.

U gradu Zagrebu postavljeno je na tisuće stupića, što gumenih, što željeznih, no nitko ne zna čemu služe i zašto su postavljeni. Štoviše, prometnim stručnjacima i oporbi gomilanje stupića nema nikakvu funkciju.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Gradska oporba predlaže da se Zagreb preimenuje u Stupnik. "Očito naš gradonačelnik ima različite fetiše, pa imamo fetiš na fontane i očito fetiš na te stupiće", smatra Anka Mrak-Taritaš.

Metalni stupići mogu biti čak i opasni za bicikliste i motocikliste, zbog svoje neprimjetnosti. Gumeni su manje opasni, ali je i njihova cijena viša.

Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Masovno neophodni (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

"Imamo informaciju kako koštaju 100 eura po komadu, međutim bilo bi vrlo dobro da gradonačelnik sam kaže koliko koštaju i da vidimo kakav je bio postupak javne nabave", govori Matej Mišić iz SDP-a.

Grad Zagreb nije odgovorio koliko je stupića postavljeno, koliko stoje i koji ih stručnjak raspodjeljuje po gradu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene