Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvidi još traju

Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Aktualno Galerija Požar automobila u Prečkom - 1 Požar automobila u Prečkom - 1 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 2 Požar automobila u Prečkom - 2 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 4 Požar automobila u Prečkom - 4 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Požar automobila u Prečkom - 6 Požar automobila u Prečkom - 6 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +0 Požar automobila u Prečkom - 7 Galerija 1/5 >>
Glavni tajnik Sindikata pravosudne policije Željko Žužinjak potvrdio nam je da je vlasnica automobila koji je izgorio noćas u Prečkom supruga šefa osiguranja zatvora u Remetincu.

Policija još provodi očevid i utvrđuje točan uzrok požara koji je planuo noćas oko 2 sata na automobilu u Baranovićevoj ulici u Zagrebu i proširio se na dva susjedna vozila.

"Još traju izvidi. Nije jasno je li uzrok požara vanjski ili kvar na vozilu", kazao nam je Željko Žužinjak, glavni tajnik Sindikata pravosudne policije i potvrdio da je automobil na kojem je počeo požar u vlasništvu supruge šefa osiguranja zatvora u Remetincu.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

"Čekamo taj zaključak, onda ćemo se javiti s izjavom. Ako se potvrdi da je uzrok požara vanjski, to je već ozbiljno", kazao je Žužinjak i istaknuo kako su u posljednje dvije godine zapaljena tri automobila djelatnika iz zatvorskog sustava.

Dva su izgorjela u Zagrebu, jedan je zapaljen u Karlovcu, a nakon policijskog očevida znat će se je li ovo i četvrti slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene