Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je u našem interesu'

Poruka studenata čiji fakultet pretresa USKOK: 'Pozdravljamo rad državnih institucija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječki studenti pozdravljaju USKOK-ovu akciju na Pravnom fakultetu i kažu kako su takve akciju u njihovu interesu.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku oglasio se u vezi USKOK-ove akcije na tom fakultetu. Kažu kako im je drago da se takve akcije provode u njihovom interesu.

Pročitajte i ovo Pedro Sanchez sa suprugom sumnjiče ju za korupciju Španjolski premijer povlači se s javnih dužnosti nakon što je otvorena istraga protiv njegove supruge Uhićen Darinko Dumbović - 1 PRIOPĆENJE O OPTUŽNICI Sjećate se njega? USKOK podigao optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Petrinje

'S obzirom na povećano zanimanje javnosti i medija povodom današnjih aktivnosti USKOK-a na Pravnom fakultetu u Osijeku, smatramo se pozvanima da se o njima očitujemo kao predstavničko tijelo svih studenata Pravnog fakulteta u Osijeku.

Ukoliko postoji sumnja na nezakonite radnje pojedinih zaposlenika Pravnog fakulteta, svakako podržavamo i pozdravljamo rad državnih institucija u otkrivanju i kažnjavanju počinitelja, prije svega zdravorazumski jer smo uvjereni da poštivanje zakona mora krenuti od pravnih fakulteta, a zatim i kao studenti jer je sve to, na kraju krajeva, i u našem interesu.

>> USKOK u akciji: Istražuje se 16 osoba s osječkog Pravnog fakulteta

Nadamo se tek da istražne radnje i eventualni daljnji postupci protiv pojedinaca neće u većoj mjeri naškoditi ugledu velike većine profesora i asistenata na Pravnom fakultetu u Osijeku koji svoj posao obavljaju časno, pošteno i predano, kao ni ugledu samog Fakulteta, pa time i nas više od dvije tisuće studenata koji na njemu studiramo', stoji u priopćenju koji je potpisao predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Osijeku Tomislav Metelko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene