Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kradljivac bez srca

Strašno: Ukrali 40 tisuća kuna donacija za malenu Stephanie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna krađa dogodila se u Zadru roditeljima teško bolesne djevojčice Stephanie Milda.

Nepoznati lopov je roditeljima malene Stephanie jučer ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac s donacijama za operaciju djevojčice u inozemstvu.

Djevojčica boluje od vrlo rijetke bolesti, Arnold - Chiarijeve malformacije, razvojne anomalije baze mozga, a sredstva se prikupljaju za operaciju zakazanu u Sjedinjenim Državama. Operacija košta 250.000 dolara i građani Zadra već nekoliko dana organiziraju brojne humanitarne akcije kojima se prikuplja novac.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Mia Kovačić i Vlado Boban Razgovor s voditeljima Wings for Life: Već deset godina svijet se ujedinjuje i trči za one koji to ne mogu - "Iskustva su uvijek fenomenalna"

>> Troškovi života sve veći: 'Što će tek biti kad hrana još poskupi?'

Netko je iskoristio nepažnju Stephanienog oca, dok su bili na ručku u restoranu nakon konferencije za novinare održane u okviru humanitarne akcije, i ukrao torbicu u kojoj se nalazilo između 30 i 40 tisuća kuna donacija. O tome je zadarske medije izvijestio jedan od organizatora humanitarne akcije Borut Gatara, koji je potvrdio da je krađa prijavljena policiji.

Iz zadarske policije također su potvrdili da je ta krađa danas prijavljena. Organizatori mole kradljivca da anonimno vrati novac potreban za liječenje male Stephanie. Humanitarna akcija se održava pod geslom 'Mi smo Zadrani, Stephanie je naša'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene