Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno buke ni za što

Evo što SDP može napraviti Karamarku u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP je satima na svom predsjedništvu raspravljao i o posljednjim političkim događajima. Očekuje se jasnije izrečen stav o tome - mogu li i žele li s Mostom preslagivati saborsku većinu i kako kao oporba očekuju da će izgledati rasplet njihovog zahtjeva za izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku.

Vidjeli smo i prve odgovore SDP-a na žestoke napade Tomislava Karamarka, a pravo pitanje je može li se procijeniti kako će se SDP ponašati u ovim medijskim obračunima s HDZ-om? Odgovor zna reporterka Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač koja je pratila sjednicu u središnjici SDP-a.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

"Predsjedništvo SDP-a danas je imalo sjednicu koja je trajala duže od dva sata. Dva sata su razgovarali i iako se očekivalo da će to vrijeme potrošiti na aktualni politički trenutak u zemlji, ipak su više od toga razgovarali više o svojim unutarstranačkim pitanjima i raspuštanju svega šest manjih, lokalnih ogranaka", kaže Krajač.

"No kao što se danas moglo čuti od člana Predsjedništva SDP-a, Peđe Grbina, poruka koju SDP želi poslati, ali je nekako ne uspjeva nametnuti posljednjih dana, jer je možda čak i ne artikuliraju dovoljno dobro, jest, što će oni raditi", dodaje.

"Više nikom nije jasno što oni očekuju, očekuju li da će njihov zahtjev za izglasavanjem nepovjerenja Tomislavu Karamarku uspjeti? Jučer je primjerice Zoran Milanović govorio i najavljivao razgovore s Mostom, a danas više niti ne računaju na Most. Tek žele poručiti da će ovo biti test za Most", ističe krajač.

"Jedino što SDP-u ostaje jest pokušavati nešto napraviti, ali očito su oni svjesni da sami i sa svojom koalicijom, s kojom su izašli na izbore, zapravo puno toga ne mogu napraviti", zaključuje reporterka Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene