Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP odgovorio

'Karamarko ne živi u stvarnom svijetu. Sudit će mu građani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Karamarko ne shvaća u čemu je problem, da nije u redu uzimati novac koji je s druge strane hrvatskih interesa', odgovorio je Gordan Maras.

Premda je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak političkim suparnicima poručio da su, citiramo, četiri godine proizvodili pakao u kojemu će vjerojatno i završiti, sa SDP-ove je strane stigao odgovor, ali bez pretjerano teških riječi i optužbi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

Saborski zastupnici SDP-a su poručili da nije bitno što oni misle o Tomislavu Karamarku već građani, koji će to imati priliku, vjeruju, vrlo brzo i pokazati.

Karamarko: Završit ćete u paklu! Samo glupi ljudi mogu raditi ove konstrukcije

"To je retorička figura kojoj ne bih pridavao više značanja. Drago mi je da se počeo metaforički izražavati . I da se bavi SDP-om. Između ostalog to mu je posao. Uvijek se bavite političkim suparnicima bez obzira jeste li na vlasti ili u opoziciji", izjavio je Arsen Bauk, na čije se riječi nadovezao Gordan Maras.

"Na žalost Karamarko živi u svom svijetu i nema doticaja sa stvarnošću. Ne shvaća u čemu je problem, da nije u redu uzimati novac koji je s druge strane hrvatskih interesa. Ne shvaća da se nije uredu voziti od tih novaca u ML Mercedesu.

To jednostavno nije mentalni sklop gospodina Karamarka, a na njegovu žalost to građani vide. Shvaćaju da jednostavno on nije taj koji bi trebao zastupati njihove interese. Vrlo brzo će se to pokazati. Bez obzira što mi u opoziciji rekli".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene