Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kome se molim?'

Kontroverzni Petrina nad oltarom crkve ugledao znak masona, pa se pita...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Primoštena Stipe Petrina zapitao se o znaku masona iznad oltara u crkvi sv. Juraja u Prhovu...'Pitao sam velečasnog što je to, on je odgovorio Božje oko, uzvratio sam mu 'ne za*ebaji'', napisao je Petrina.

Načelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je Facebook status o znaku masona u crkvi. Naime, primijetio je da se iznad oltara u crkvi sv. Juraja u Prhovu, kod Primoštena, nalazi upravo jedan takav.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Petrina se šokirao tim znakom u katoličkoj crkvi te se na svojoj Facebook stranici upitao, koga ustvari zastupa katolička Crkva: Lucifera ili Boga Oca?.

'Zašto ovo stavljam na svoj zid? Prije nekoliko tjedana na misi posvećenju novih zvona na crkvi Sv. Juraja u Prhovu (općina Primošten). Inače, Prhovo je najstarije naselje u općini Primošten a crkva Sv. Juraja je isto tako najstarija crkva mislim i u ovom dijelu Dalmacije, datira s početka 16 st. Gledajući pažljivo na reljefe iznad glavnog oltara, jasno se vidi prepoznatljivi znak masona. Krnja piramida, s okom, a u pozadini šestar. Najjasniji i najtipičniji znak Masona.

Masoni žele ured u Bruxellesu

Doslovno sam ostao ŠOKIRAN, poslije mise pitam župnika, od kada je ovaj znak ?? Župnik , tek došao, ne zna. Ali jasno kaže da je to MASONSKI ZNAK. Malo sam se pozabavio time, ali ni najstariji mještani ne znaju od kad je taj reljef iznad glavnog oltara.

Zaključak , mislim da je znak iz doba gradnje glavnog oltara. Dakle od POČETKA.

Poslije ovog videa, pitam se kome se mi molimo? Luciferu ili BOGU ocu Isusa Krista, stvoritelju neba i zemlje?

Koga ustvari zastupa katolička crkva LUCIFERA ili BOGA OCA?
I još bezbroj pitanja , koja se otvaraju ovim saznanjem.

Znate odgovor? Molim vas da ga napišete', napisao je na Facebook i dobio podosta odgovora.

'Na status sam napisao što me je šokiralo, pitao sam velečasnog što je to, on je odgovorio Božje oko, uzvratio sam mu 'ne za*ebaji'. Kažem, ostao sam šokiran. Ne vjerujem da je župnik neznalica. Inače, radi se o istoj crkvi u kojoj je Stipe Perkov bio župnik pa me čisto zanima jesu li Stipe Perkov i šibenski biskup Ante Ivas masoni', rekao je Petrina šibenskom portalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene