Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoza za kraj godine

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje za doček 2014.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponedjeljak će na kopnu biti oblačan i kišovit, kao i utorak. Jadran zadnji dan 2013. očekuje djelomično razvedravanje.

U ponedjeljak ujutro vrijeme će u većem dijelu zemlje biti oblačno. Kiša će povremeno padati uglavnom u središnjoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu, a u gorskoj Hrvatskoj bit će i snijega. Na Jadranu će puhati pretežito bura, koja će na sjevernom dijelu biti jaka, a podno Velebita i olujna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju će biti oblačno s povremenom slabom kišom, češće na zapadu nego istoku. Bit će malo hladnije nego danas, a ugođaju hladnoće pridonijet će sjeverac i sjeveroistočnjak, koji će s početka biti jači.

HGSS apelira: Dobro se odjenite i budite opezni!

U Istri i na Kvarneru s početka će biti oblačno s malo kiše, a zatim slijedi djelomično razvedravanje. Puhat će jaka bura s olujnim udarima podno Velebita. Zahladnjet će, pa će najviša popodnevna temperatura biti jedva deset stupnjeva. U Gorskom kotaru i Lici biti će oblačno, vjetrovito i hladno , s kišom, susnježicom i snijegom. Pritom će na tlu nastati snježni pokrivač.

U Dalmaciji će biti znatno oblačno, a samo mjestimice moglo bi biti kišice. Puhat će slaba i umjerena bura. Najviša popodnevna temperatura iznad 10 stupnjeva.

A kakvo nas vrijeme očekuje prvi dan 2014.?

U kopnenoj Hrvatskoj utorak će biti oblačan s kišicom, a u gorju s još malo snijega. U srijedu, na Novu godinu, bit će djelomice sunčano , a u četvrtak ponovno malo ružnije.

Jadran u utorak očekuje djelomično razvedravanja s malo bure, a na Novu godinu bit će donekel sunčano. u četvrtak se očekuje početak nove kiše s jugom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene