Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije životno ugrožena

Stanje bebe koja je bačena na tlo sve bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje bebe koju je proteklu subotu psihički bolesnik izvadio iz kolica i bacio na tlo je bolje i ima tendenciju poboljšanja, potvrđeno je iz Odjela dječje intenzivne jedinice splitskog bolničkog centra.

'Dvomjesečna beba više nije životno ugrožena i njezino stanje sve je bolje' rekao je za Dnevnik.hr Julije Meštrović, dežurni liječnik dječjeg intenzivnog odjela. Nekoliko dana nakon brutalnog napada beba je bila u kritičnom stanju i borila se za život. Liječnici ne žele prognozirati koliko će dugo trajati njezin oporavak.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

>> Duševni bolesnik iz kolica bebu bacio na beton

>> Stanje bebe i dalje kritično, napadača terete za pokušaj ubojstva

>> 'Krivi su s psihijatrije što su ga pustili'

Podsjetimo, proteklu subotu oko 12, 30 sati na splitskom kupalištu Bene registrirani psihički bolesnik zgrabio je bebu iz kolica i bacio ju na tlo. Odmah po dojavi policija je reagirala i privela 32-godišnjeg napadača koi je osumnjičen za pokušaj ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene