Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi identitet?

Slučaj Lapthorne: Na fotorobotu su drugi policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci s fotorobota koji je, istražujući smrt Britt Lapthorne, objavila australska postaja Chanell Seven, nisu oni čiji identitet posljednjih tjedana objavljuju hrvatski mediji.

Tako barem tvrdi Večernji list. naime, prema pisanju tog lista radi se o dva druga policajca, također djelatnika Odjela za narkotike u PU dubrovačko-neretvanskoj. Podsjetimo, nakon što je novinar australske TV postaje Ross Coulthard objavio spomenute fotorobote, načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec rekao je da se radi o dubrovačkim policajcima, no nikada nije potvrdio da se radi o imenima o kojima su izvještavali mediji.

Pozivajući se na svoje izvore u policiji, Večernji list sada piše kako se radi o policajcima I.E. i S.D. Iz toga proizlazi da jedna od navodnih žrtava iz australskog filma nije mogla prepoznati osobu koja joj se, kako je rekla, udvarala, a potom je i pokušala zaskočiti iz plavog kombija, jer na fotorobotu nije bio lik te osobe. Da je vidjela fotografiju I.E., sigurno bi ga prepoznala, piše list pozivajući se na svoj izvor.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Slika nije dostupna Policija o filmu Channel 7 Borovec: Na fotorobotu nisu otmičari nego policajci

Prema istim neslužbenim informacijama, I.E. i S.D. su za vrijeme snimanja australskog dokumentarca u prosincu prošle godine iz sjedišta dubrovačke policije premješteni u jednu policijsku postaju u Konavlima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene