Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljušte priopćenja

Slučaj Hypo: Sanader najavio tužbe za klevetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader odlučio je svoju čast braniti priopćenjima.

S gnušanjem odbacuje tvrdnje da je svojedobno primio 800 tisuća maraka provizije u slučaju Hypo banka. Sanader optužbe na svoj račun naziva huškačkom kampanjom koja se vodi protiv njega i HDZ-a te isto tako navodi kako je i DORH te tobožnje dokaze, o navodnoj proviziji, davno odbacio. Sve ovo Sanadera podsjeća na klevetu plasiranu prije izbora 2007. kako su on i HDZ sakrili 20 tona zlata, DORH je i to odbacio, stoji u priopćenju, a Sanader razmišlja o tužbama za klevetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko afere Hypo Austrijanci žele ispitati Zagorca putem video linka Slika nije dostupna Istraga oko Sanadera Granić: Sve o Hypo kreditu '95. sam rekao DORH-u

>> DORH demantira Jovanovića, traži provjeru natpisa u medijima

Podsjetimo, mediji su prije par dana izvijestili kako je austrijski list 'Die Presse' objavio temu o Hypo banci, u sklopu koje je prenio i priču agencije APA pod naslovom 'Bombastični detalji o poslovima na Balkanu koruške banke', u kojoj se Sanadera spominje kao osobu koja je Hypo banci otvorila vrata za poslovanje u Hrvatskoj i koja je za posredovanje u kreditiranju dobivala pozamašne provizije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene