Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen na ispitivanju

Šakama do smrti zatukao drugog pacijenta: Svemu je prethodio verbalan sukob koji je potom eskalirao

Sukobu u psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu u kojem je nasmrt pretučen pacijent navodno je prethodila svađa oko glazbe.

Nakon napada u psihijatrijskoj zdravstvenoj ustanovi na otoku Rabu preminuo je muškarac, a svemu je navodno prethodio sukob zbog slušanja glazbe u srijedu navečer.

Naime, dvojica pacijenta u psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu u srijedu navečer su se posvađali, a nakon prepirke jedan od njih šakama je pretukao drugoga te ga teško ozlijedio.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Časni sude, kajem se "Bude te Andrej lupo kur*em u čelo...": Osuđen zbog prijetnji Banožiću, sud je ipak bio blag

"Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP-a bolesnik je preminuo", stoji u priopćenju.

Muškarac kojeg se sumnjiči za ubojstvo u pratnji djelatnika MUP-a odveden je na ispitivanje.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Očevid je u tijeku, a točan uzrok smrti muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

"Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno ni agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku", navodi se u priopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene