Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BURNO U SPLITU

Skandal na splitskom Gradskom vijeću. Bivši SDP-ovac napao Ivoševića: "Ajde na psihijatriju. Tebi je tamo mjesto. Ti se hraniš ljudskom patnjom"

Aktualno Galerija Sukob splitskih vijećnika - 2 Sukob splitskih vijećnika - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sukob splitskih vijećnika - 4 Sukob splitskih vijećnika - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sukob splitskih vijećnika - 1 Sukob splitskih vijećnika - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sukob splitskih vijećnika - 3 Galerija 1/4 >>
Ponovno skandal na splitskom Gradskom vijeću u petak. Vijećnici se nisu ustručavali vrijeđati kolege, a malo je falilo da dođe i do fizičkog sukoba.

U petak je na sjednici Gradskog vijeća u Splitu ponovno zaiskrilo. Uvrede među vijećnicima postale su redovite - tako ni u petak nije manjkalo pogrdnih izraza, a zamalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Ovaj put sve je zakuhao bivši SDP-ovac Ante Franić, koji je zakupcima sa Pazara poručio da su ih izdali MOST-ovci. Reagirao je Josip Markotić iz lokalnog MOST-a, a zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević Franiću je kazao da se nauči ponašati na Gradskom vijeću.

Potpuno revoltirani bivši SDP-ovac uzvratio je tada Ivoševiću:

"'Ajde na psihijatriju. Tebi je tamo mjesto. Ti se hraniš ljudskom patnjom".

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević ''Razumijem vašu predstavu'' VIDEO Žestoki okršaj s dogradonačelnikom u Splitu, policija privela jednu osobu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNA RASPRAVA Kriza u Splitu! Gradonačelnik Puljak želi raspuštanje Gradskog vijeća i nove izbore, no prijedlog nije prošao: "Koče razvoj grada"

Franića se nije moglo smiriti. Nastavio je dalje s uvredama Ivoševiću:

"Je l' ti neugodno izać' pred ljude. Prevario si ih kao nikoga u životu", navio se Franić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene