Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Kad se ispričaju..."

Skandal na otvaranju graničnog prijelaza Ivanica: Gradonačelnik Dubrovnika odbio fotografiranje s kolegom iz Trebinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković odbio se fotografirati sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja, Mirkom Ćurićem.

Dubrovnik nikada neće uspostaviti suradnju s Trebinjem dok se vlast grada ne ispriča za ratna razaranja, poručio je Franković.

Pročitajte i ovo Nedostatak u Dubrovniku Otkrili uvjete U Dubrovniku nedostaje komunalnih redara: Otvoren je natječaj, no na njega se nitko ne javlja Dubrovačke zidine, ilustracija - 1 Biser Jadrana Od zidina zarade milijune, ali žele smanjiti broj turista. Gradonačelnik poručuje: "Mogli smo postati ugrožena spomenička baština, ali..."

Naime, na početku Domovinskog rata pripadnici JNA uz vodstvo radikalnog dijela Srpske demokratske stranke iz Trebinja sudjelovali su u razaranju Dubrovnika i dubrovačkog zaleđa. Franković je nakon izjave za medije napustio svečanu ceremoniju.

"Jasno je kako je i područje Crne Gore odnosno navedeni gradovi su se ispričali gradu Dubrovniku zbog svih žrtava koje su nastale u gradu Dubrovniku stoga je jasno što očekujem od grada Trebinje, kada budu spremni ispričati se, mi smo spremni ići korak dalje i uspostaviti normalizaciju odnosa i početak suradnje", poručio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene