Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrili uvjete

U Dubrovniku nedostaje komunalnih redara: Otvoren je natječaj, no na njega se nitko ne javlja

U Dubrovniku kronično nedostaje komunalnih redara. Trenutno je zaposleno njih devet, a traže još pet osoba koje bi obavljale taj posao.

Svake godine isti problemi na krajnjem jugu – kronično nedostaje komunalnih redara. Na natječaje se ne javlja nitko, a iz gradske uprave tvrde kako nude odlične uvjete. Jutro na terenu s redarom provela je Danijela Demarin Hasanovići te je  provjerila kako taj posao izgleda iz prve ruke.

Njihov posao je paziti da posjetitelji budu pristojno odjeveni, psi moraju biti na povodcu, na pod se ne smiju bacati opušci. To je samo dio dužnosti koje obavljaju redari.

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Pročitajte i ovo Pregovori - 3 Politička trgovina Svi pokušavaju do 76 ruku: "Taj jedan mandat što su dobili od nas je najviše što smo im mogli dati"

"Imali smo par prekršaja radi majica, imali smo radi pasa koji se kupaju na plažama gdje to nije dozvoljeno, to su najveći problemi", ispričao nam je komunalni redar Stijepo Kukuljica.

U Dubrovniku je zaposleno devet redara, a traži se još njih pet. Kakve uvijete iz Grada nude pogledajte u videoprilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene