Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj sudske bitke

Severini Index?! Matija Babić: Ne znam o čemu je riječ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Severina Vučković ovršila je žig i logotip tvrtke Prva stranica d.o.o., kojoj je direktor Matija Babić autor portala Index.hr.

Prema dokumentu Severina Vučković ovršila je žig  tvrtke Prva stranica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Komentar Danke Derifaj "Muka mi je, već tri sata skupljam snagu da odgovorim ženi..." Severina Prozvali institucije Poznati pisci stali uz Severinu: "Zgroženi smo odlukom, nijedno dijete ne smije biti žrtva sustava"

Na upit menadžeru pjevačice Tomislavu Petroviću o ovom slučaju na Dnevnik.hr smo dobili odgovor 'Ne mogu javno govoriti koji će biti slijedeći koraci. Severina samo želi da se poštuju odluke suda'.

Matija Babić, vlasnik i urednik portala Index.hr, na svom se Facebook profilu osvrnuo se na pisanje Jutarnjeg lista: 'Prema Jutarnjem, Severina je postala vlasnica imena Index. Sreća pa nitko ne pamti kada je Jutarnji zadnji put objavio istinu'.

Podsjetimo, do pravne je bitke došlo nakon što je taj portal 2004. godine objavio intimni video uradak popularne pjevačice. Sud je još prije pet godina donio odluku prema kojoj tvrtka zbog objavljenih fotografija mora Severini isplatiti odštetu od 100 tisuća kuna. Čini se kako se to nikada nije dogodilo pa je zato pjevačica s odvjetničkim timom odlučila uzeti portalu ime, tvrdi Jutarnji list.

U registru hrvatskih domena, domena index.hr je registrirana na tvrtku Index promocija d.o.o.

'Ne znam točno o čemu je riječ, osim da Index nikad nije bio u vlasništvu Prve stranice, a domena ne potpada pod žig', rekao je Matija Babić za Jutarnji list.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene