Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije sjednice Sabora

VIDEO SDP-ovci se došaptavali o Vesni Pusić: Koji je njoj k****?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije sjednice Sabora, nekoliko se SDP-ovih zastupnika okupilo oko ministra financija Slavka Linića.

Ministar financija Slavko Linić razgovarao je s nekoliko SDP-ovih zastupnika prije sjednice Sabora. Jedan od njih, Luka Denona, prišapnuo je ministru Liniću pitanje. 'Što je jučer ova HNS-ovka pričala, da je porez štetan za investicijsku klimu. Koji je njoj k****?', pitao je. Linić je na to slegnuo ramenima. Potom primijetio novinarske kamere, nasmiješio se i kratko odvratio: 'Bez nervoze.'

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku"

>> VIDEO Pogledajte što mu se dogodilo

Podsjetimo, Vesna Pusić jučer je izjavila kako ne podržava porez na nekretnine. 'Razgovarala sam s premijerom i mislim da nije trenutak za donošenje tog zakona, da je to štetno. Naš je stav da se s tim zakonom ne ide jer je štetan za investicijsku klimu u Hrvatskoj i to sad kad nam je cilj privući investitore i ojačati lokalnu samoupravu', izjavila je, a na tu se izjavu danas osvrnuo Denona.

>> Milanović Popijaču: Vi ste bazično ljudski nepošteni! Kosor: A Vi ste imenovali Čačića u Vladu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene