Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju odgovor

Sanaderovi odvjetnici traže uvid u spise USKOK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera podnijeli su zahtjev USKOK-u da im se omogući uvid u spis protiv njihova branjenika.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Uz zahtjev je priložena i dokumentacija s njegova saslušanja u Austriji krajem 2010., jer branitelji smatraju da je Sanader na tom saslušanju iznio obranu i time ispunio zakonski uvjet da se obrani dopusti uvid u spis, izjavio je jedan od Sanaderovih odvjetnika Goran Suić.

>> USKOK traži blokadu imovine Sanaderove rođakinje

'Sanader je na taj način iznio obranu i imamo puno pravo da nam se dopusti uvid u spis. Čekamo odgovor od USKOK-a da vidimo hoće li nam, kada i na koji način biti dopušten uvid u spis', izjavio je Suić.

Naglasio je da je Sanader nakon uhićenja u Austriji već saslušan i da je iznio obranu, odnosno rekao da se ne osjeća krivim za ono što ga se u Hrvatskoj tereti, te da bi na isti način postupio i da je bio u Hrvatskoj. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene