Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši premijer u điru

Sanader u šetnji Splitom: Pogledajte s kim se sve susreo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanader je danas bio u šetnji Splitom te se susreo sa svojim prijateljima.

Bivši premijer kojemu se već sudi u dva sudska predmeta danas se u Splitu susreo sa svojim bliskim prijateljem Jerkom Rošinom koji je tek nedavno izbačen iz HDZ-a.  Rošin i Sanader su se sasatli oko 11 sati ispred Sanaderove kuće u Splitu. Kasnije se Sanader susreo sa poznatim splitskim novinarom Zdravkom Reićem u kafiću na Peristilu. Naposljetku su sa Sanaderom prošetali i Reić i Rošin te pisac Renato Baretić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova rasprava o nekretninama Obrana dopunila dokumentaciju za Sanaderovu obranu sa slobode Slika nije dostupna Pravomoćna odluka Mirjani Sanader i Luki Bebiću odblokirana imovina kojom su jamčili za Ivu Sanadera

Podsjetimo, jučer oko 13:30 Ivo Sanader je sa suprugom Mirjanom stigao u posjet bolesnoj majci u Split. Ispred kuće u Karamanovoj, gdje stanuje majka Ivanka, dočekali su ih časna sestra Danica Sanader i don Vinko Sanader, sestra i brat Ive Sanadera.

Naime, kako je Dnevnik.hr prvi pisao, Sanader je od zagrebačkog Županijskog suda dobio dozvolu da od 6. do 10. siječnja napusti mjesto prebivališta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene