Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Želim stranci da bude pametnija'

EKSKLUZIVNO Jerko Rošin izbačen iz HDZ-a: 'Razbila se vaza'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako Nova TV ekskluzivno doznaje Jerko Rošin je izbačen iz HDZ-a.

Rošin je izbačen iz HDZ-a danas oko 15 sati na sastanku županijske organizacije stranke. Kako Nova TV prva doznaje, Rošin više nije član HDZ-a zbog nekih njegovih istupa u medijima u kojima je kritzirao stranku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedinstvena u svijetu VIDEO Evo gdje se gradi jedna od najvećih crkava u Hrvatskoj! Slika nije dostupna Pravomoćna odluka Mirjani Sanader i Luki Bebiću odblokirana imovina kojom su jamčili za Ivu Sanadera

Podsjetimo da je Rošin bliski prijatelj Ive Sanadera.

>> Jerko Rošin dao ostavku u HDZ-u zbog poraza na izborima

Sam Rošin je za ovu vijest prvi puta čuo od novinara Dnevnika Nove TV.  'Eto, dogodilo se, prvo to da sam čuo to od medija, nisam bio obaviješten da se to uopće događalo. Iznenađen sam jer nisam mislio da bi se o tome uopće razgovaralo i ne vidim zašto. Kako stranka hoće tako neka bude', rekao je Rošin.

Rošin: Želim stranci da bude pametnija

'Razbila se vaza, šteta što se razbila vaza. To se može zalijepiti, ali to više nikada nije ono isto. Čini mi se da je to jedna gesta na štetu stranke. Očito ispada da neki u medijima mogu govoriti što hoće, a neki ne mogu. Ja valjda taj mehanizam nisam uspio naučiti', dodao je Rošin.

'Politika nikada nije bila moj izbor. Nisam ja ušao u politiku da bih od nje nešto izvukao. Želim stranci sve najbolje i da bude pametnija. Nema nikoga tko je zauvijek u stranci', zaključio je Rošin.

Izjavu Jerka Rošina možete poslušati u priloženom audio prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene