Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio dopuštenje

Ivo Sanader odlazi iz Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader dobio je od zagrebačkog Županijskog suda dozvolu da napusti mjesto prebivališta.

Ivo Sanader tako će, odlukom suda, otputovati iz Zagreba u Split kako bi posjetio bolesnu majku. Od sutra, odnosno od 6. do 10. siječnja, ima dozvolu za izbivanje s mjesta prebivališta, potvrdila nam je sutkinja zagrebačkog Županijskog suda, Ivana Kršul.

Pročitajte i ovo Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi Dijete u vrtiću, ilustracija 10 novih vrtića Pripremite dokumentaciju na vrijeme: Počinju upisi za najtraženija mjesta u gradu!

Prošli put kada se trebao javiti na sud, bivši premijer zakasnio je pola sata. Sud je uvažio njegovu ispriku uz upozorenje da takvo ponašanje više neće tolerirati. Tada je govorio kako će se baviti proučavanjem spisa iz predmeta Fimi medija te da neće tražiti dodatne dozvole za odlazak u Split.

Suđenje Ivi Sanaderu na zagrebačkom Županijskim sudu nastavlja se 11. siječnja. U slučaju kršenja bilo kojeg od uvjeta jamstva Ivo Sanader će biti vraćen u istražni zatvor, a u slučaju bijega jamčevina vrijedna 12,6 milijuna kuna prešla bi u vlasništvo države.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene