Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve im izgorilo

NESREĆA U NOVSKOJ Majka s četvoro djece u požaru ostala bez kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenutku izbijanja požara nikoga nije bilo kod kuće.

U požaru kuće gdje su stanovali, samohrana majka i četvero djece, ostali su u srijedu rano popodne u Osječkoj ulici u Novskoj, bez krova nad glavom i bez ičega od stvari koje su imali, donosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

FOTO Zagreb: Na Savici se urušila kuća, oštećen kombi

U požaru je potpuno izgorjela dječja soba, dio susjednih prostorija i znatan dio krovišta iako je vatrogascima trebalo samo nekoliko minuta od dojave da dođu na požarište i započnu gašenje.

U trenutku izbijanja požara nikoga nije bilo u kući. Majka je otišla u vrtić po najmlađe dijete, a ostala su djeca bila u školi. Vatru je pokušao ugasiti Ivan Madžo, koji je rekao da je uspio izaći iz kuće u zadnji čas. Zadobio je opekotine po licu, kosa mu je gorjela, pa je zatražio liječničku pomoć.

Uzrok požara je peć na drva od koje se zapalio dimnjak, a vatra se proširila na dječju sobu, rekao je glavni vatrogasac Davor Štimac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene