Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SABORSKI ODBOR

Ostojić za Dnevnik Nove TV: Odbor za nacionalnu sigurnost dobio je izvješće SOA-e o slučaju Tolušić

Ranko Ostojić (Foto: Dnevnik.hr)
Ranko Ostojić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ranko Ostojić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Saborski Odbor za nacionalnu sigurnost dobio je izvješće SOE o slučaju Tolušić, ali još čekaju podatke DORH-a, potvrdio je to za Dnevnik Nove TV predsjednik odbora Ranko Ostojić. No Ostojić se žali da mu se uskraćuju podaci oko slučaja SMS, kao i rekonstrukcije nestalog spisa o elitnoj prostituciji. Podsjeća da je spis rekonstruiran prije nekoliko mjeseci, pa mu nije jasno gdje je zapelo.

"Glavni državni odvjetnik na čelu je neovisnog sudskog tijela. Zahvaljujem mu u ovom trenutku što je došao na sjednicu, nije u obvezi polagati račune našem saborskom odboru, ali s druge strane treba uzeti u obzir da je tada dao obećanje koje nije traženo od njega i zato sam očekivao da će to provesti.

Pročitajte i ovo Kaznena prijava protiv redatelja Dalibora Matanića - 1 DORH istražuje Pala je prva kaznena prijava u slučaju Dalibora Matanića: "Sve te žrtve će ostati obilježene za ostatak svog života" Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku

Ne radi nas, nego radi javnosti, radi svih onih kojima je bilo obećano da će vrlo brzo biti riješen spis jer u zemlji u kojoj se događa da može nestati tako važan dokument situacija je alarmantna. Prema tome, to onda je za odbor", rekao je Ranko Ostojić, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene