Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitne dokazne radnje

Velika akcija USKOK-a: Uhićenja u više županija, sumnja se u zločinačko udruženje

USKOK je u srijedu krenuo u novu akciju uhićenja diljem zemlje. Sumnja se na zločinačko udruživanje.

U više županija diljem zemlje u srijedu u izvršena uhićenja i provođenja hitnih dokaznih radnji, koje su rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PU istarska u koordinaciji s USKOK-om.

Navedene radnje provode se na području Istarske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te Grada Zagreba u odnosu na deset osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja, stoji u priopćenju USKOK-a.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret Dani odluke Sastanak u vrhu Domovinskog pokreta, jedan DP-ovac neće podržati Plenkovića? "Idemo s 12 potpisa"

Pročitajte i ovo Ilustracija Doljani Uhićen časnik HV-a: Tjerao vojnike da mu grade kuću, prodavao mesing od uništenog streljiva...  

Uhićeno je desetak ljudi kojima se na teret stavlja trgovanje duhanom, odnosno prodaja cigareta bez markica. Akciju je komentirao i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. "U tijeku je provođenje istraživanje nad deset osoba organiziranih u vidu kriminalističkog, zločinačkog udruženja u vidu nezakonitog trgovanja u ovom slučaju duhana", potvrdio je Božinović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene