Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugovor na dvije godine

Sabor, ured predsjednika, 25 ministarstava i cijeli pravosudni sustav kupovat će struju od GEN-I-ja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svako kućanstvo rado bi prošlo sa što nižim računima za struju i grijanje. Tom su se logikom vodili i Sabor, ured predsjednika, 35 ministarstva i ureda državne uprave te cijeli pravosudni sustav.

Oni će kupovati električnu energiju od novog distributera na hrvatskom tržištu- slovenske tvrtke GEN-I. 'Značajan nam je u tom smislu da je ovo prvi ovakav posao da se tražilo i nagradilo onoga tko je ponudio više zelene energije', kazao je Robert Golob, regionalni direktor tvrtke GEN-I.

>>
Stižu novi distributeri struje! Hoće li to utjecati na cijene?

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković ZADNJI PUT VELIKA GALERIJA "Vruće srce hladna glava": Pogledajte kako su saborski zastupnici proveli svoj zadnji radni dan u ovom sazivu Raspuštanje Sabora - 1 Izglasan lex AP Raspušten je Hrvatski sabor: "Gute Reise, auf Wiedersehen u Remetincu"

Državni ured za središnju javnu nabavu potpisao je ugovor na dvije godine vrijedan 93 milijuna kuna bez PDV-a. Država će tako uštedjeti 16 milijuna kuna jer je početna procijenjena vrijednost nabave bila 109 milijuna kuna.

'Ponuda koju smo dobili je bila ekonomski najpovoljnija ponuda i ujedno ponuda s najnižom cijenom i mi nemamo izbora - moramo izabrati najpovoljnijeg ponuditelja', kazao je Dario Janković, predstojnik Državnog ureda za središnju nabavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene