Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetio se 'vonj'

'Kupio sam presvlaku za trosjed i sitnim slovima je pisalo - 'otvoriti u rukavicama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sabor raspravlja o izmjenama Zakona o predmetima opće uporabe koje se predlažu kako bi se izbjegle pravne praznine nastale nakon ukidanja Državnog inspektorata 1. siječnja ove godine.

9:50 - Želeći ukazati na problem vezan uz predmete opće uporabe, zastupnik Boro Grubišić je opisao slučaj s kojim se nedavno osobno susreo.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Otišao u povijest Pandemija, krize, afere i lupanje od 40 minuta: Po čemu ćemo pamtiti deseti saziv Sabora? Hrvatski sabor Burno jutro u Saboru Teške riječi tijekom rasprave o lex AP: "Želite poslati poruku o zaštiti žena, a nositelj liste vam je dva puta prijavljen za nasilje"

'Svi dolazimo u kontakt s predmetima opće uporabe. Neki dan sam kupio presvlaku za trosjed, a sitnim slovima je na najlonskoj vrećici pisalo: otvoriti ambalažu u rukavicama. Pitao sam se što je onda u samoj tkanini koja je u toj vrećici. Osjetio se vonj po formaldehidu (bezbojan otrovan plin oštra mirisa)', ispričao je Boro Grubišić.

'Smeće je biznis... Prosipa se novac građana samo zato jer je netko lijen!'

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zakon o predmetima opće uporabe se usklađuje s novim odredbama Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave budući da u slučaju zdravstveno neispravnih predmeta Ministarstvo zdravlja sada obavještava Ministarstvo gospodarstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene