Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadgledanje zatvora

'Rotacija u zatvorima završila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukidanje lagodnog života u hrvatskim zatvorima i dalje je jedna od glavnih preokupacija ministra pravosuđa Ivana Šimonovića. Svi upravitelji na tjedan dana radili su u drugim institucijama, odnosno 'rotirali' su se, te su slali izvješća.

'Rotacija je završila. Tjedan dana smo imali naše upravitelje zatvora koji su gledali jedan drugome u želudac, gledali što se događa u pojedinim kaznionicama, odnosno zatvorima, s time da će evaluacija pojedinih upravitelja ovisiti o dvije stvari: što su utvrdili tamo gdje su došli i što su drugi utvrdili tamo gdje su oni radili te na temelju toga će se provesti odgovarajuće mjere', rekao je ministar pravosuđa Ivan Šimonović. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao od šale VIDEO Pogledajte kako su POMAKNULI VIJADUKT Slika nije dostupna Afera povrata oduzete zemlje Gredeljeve ideje: Ispitati Šimonovića i Matulović - Dropulić

>> Zaposlenici zatvora traže zaštitu

>> Rasterećenje zatvorskog sustava

>> Šimonović najavio 'rotiranje' upravitelja zatvora

Podsjetimo, ministar Šimonović pročešljao je cijeli zatvorski sustav, a u Lepoglavi je prisustvovao sastanku s upraviteljima svih hrvatskih zatvora. Otkriva se kumuju li mito i korupcija u hrvatskim zatvorima.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene