Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba protiv neplodnosti

Rode: Želimo da donori kod nas budu anonimni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruge RODA, Građanska inicijativa osoba koje se bore s neplodnošću i druge udruge prošetale su točno u podne središtem Zagreba.

U povorci su dali potporu svim parovima koji uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje pokušavaju postati roditelji. Svaki šesti par u Hrvatskoj je neplodan.

Pročitajte i ovo Nina Gelo S godinama sve manje šansi Muška neplodnost u porastu: ''Svjetske zvijezde daju lažnu nadu ljudima'' Cijepljenje, ilustracija Što kažu stručnjaci? Mitovi koji nas sputavaju u procijepljenosti: Pitali smo liječnike ima li straha od neplodnosti kao nuspojave

>> Roda: Prijedlog zakona o potpomognutoj oplodnji ispod standarda

'Puno toga dobrog je donio ovaj novi prijedlog. Međutim, postoje stvari koje bi se trebale mijenjati. Kao prvo, definitivno oplodnja svih jajnih stanica, a ne samo 12. Isto tako, želimo da donori kod nas budu anonimni jer smatramo da ih neće ni biti ako neće biti anonimni', izjavila je Jelena Koprić iz Udruge RODA.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene