Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Splitu i okolici

U borbi protiv vatrene stihije svi kao jedan. Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi heroji ove dalmatinske apokalipse su - vatrogasci.

U pomoć Dalmaciji stigli su iz svih krajeva Hrvatske. Tek su u utorak, kad je stiglo pojačanje, uhvatili vremena za predah. Odspavali su gdje je tko stigao. Najgore je, kažu, gledati nemoć i očaj na terenu.

Pročitajte i ovo Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi

U borbi protiv vatrene stihije - svi kao jedan. U gašenju požara rame uz rame inače ljuti rivali - Torcida i Bad Blue Boysi i vinkovački Ultrasi, branitelji te civili. Podršku svima dale su i brojne javne osobe na društvenim mrežama.

Na drugom kraju grada, gužva od samog jutra - u kuhinji jednog splitskog hotela. Miješao se bolonjez. Vrijedne ruke kuhara, za vrijedne ruke vatrogasaca. Dobre volje ne nedostaje, kao ni namirnica za obroke.

Priče o herojima s kojima su noć i dan proveli i reporteri Dnevnika Nove TV Mario Jurič, Domagoj Mikić, Ivana Pezo Moskaljov, Andrija Jarak i Šime Vičević pogledajte u priloženim videima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene