Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe zbog suradnje s HDZ-om

Radimir Čačić "oprao" HNS: "Gospodo, izađite na izbore samostalno. Ne potpisujte zakletve"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Narodne stranke - Reformista u četvrtak su odgovorili HNS-u kako je Radimir Čačić ponovio svoje dobro poznato stajalište da nijedan častan čovjek u hrvatskoj politici, a posebno ne Savka Dabčević Kučar, ne bi ulazio u koaliciju s HDZ-om kupujući fotelje krađom glasova SDP-a i partnera koji su im povjerili mandate u Saboru.

"Još jednom naglašavamo, ne radi se o koaliranju s HDZ-om, nego o krađi nezasluženih mandata. Gospodo, izađite na izbore samostalno, ne potpisujte zakletve da nikada nećete koalirati s HDZ-om pa tada odaberite svoje partnere ako dobijete i jedan mandat", poručili su Reformisti HNS-u.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Iz HNS-a su ranije ustvrdili kako predsjednik Reformista Radimir Čačić, koji ih učestalo optužuje zbog suradnje s HDZ-om te tvrdi da se ona nikada ne bi dogodila da je on na čelu stranke, pokazuje bahatost, bezobrazluk, prepotenciju i laž, podsjećajući ga da je upravo on želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg HDZ-ova premijera Ive Sanadera.

"Usput, gospodo iz HNS-a, samo ljudi bez ikakvih osnovnih znanja iz opće kulture mogu kao što to redovito čine Štromar, Bartinić i ostali iz HNS-a najpoznatiju rečenicu J. F. Kennedyja izrečenu na inauguraciji u Washingtonu 1961. koja glasi 'Ne pitajte se što zemlja može učiniti za Vas, nego što Vi možete učiniti za svoju zemlju' stavljati u usta Savke Dabčević Kučar jer, za razliku od njih, nikada si nije prisvajala tuđe zasluge, tuđe misli, tuđe glasove i tuđu pamet", stoji u priopćenju Reformista. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene