Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić garantira

'Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tijekom sastanka s predsjednikom Uprave Radija 101 Dragom Perićem i direktorom programa Igorom Tomljanovićem rekao da Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen.

Na sastanku u Gradskoj upravi razgovarali su o aktualnoj situaciji i problemima u kojima se trenutno nalazi popularna Stojedinica. Gradonačelnik Bandić je izrazio spremnost da Gradska uprava, na različite načine, pomogne Radiju 101 kako bi prevladao postojeće financijske poteškoće, priopćeno je iz Gradske uprave. 'Zbog Zagrepčana i svih onih do kojih dopire frekvencija i dobre vibracije Stojedinice, Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen!', naglasio je Bandić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan poslije izbora Milanović: Kampanja je bila zloćudna; HDZ: Mi smo najjača stranka Slika nije dostupna Popis portala koji su dobili gradski novac Zagrepčani, znate li koje medije sufinancirate?

Dogovoreno je da će zagrebački gradonačelnik biti i pokrovitelj koncerta za pomoć Radiju 101 koji se planira krajem veljače u zagrebačkoj Areni, a na kojem se očekuju nastupi vodećih hrvatskih bendova. 'Na taj će način i Grad Zagreb i svi slušatelji pomoći kultnoj Stojedinici da smanji dugove i prevlada aktualnu krizu', stoji u priopćenju Gradske uprave. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene