Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministrica

Pusić na optužbe da opstruira inauguraciju: 'To je toliko bijedno da neću komentirati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u ponedjeljak u Bruxellesu uopće nije željela komentirati optužbe da njezino ministarstvo ignorira pripreme za inauguraciju nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

"To je toliko bijedno da radi interesa digniteta zemlje to radije ne bih komentirala", rekla je Pusić, dodajući da će ona osobno kao i predstavnici ministarstva biti nazočni na inauguraciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EMOTIVNA PRISEGA Prisegnula na dužnost sa suzama u očima: 'Vjerujem u te zemljo moja Hrvatska' Slika nije dostupna Visoka, Hrvati... Evo što je Kolinda radila od pobjedničke noći do inauguracije

Dio medija objavio je prošli tjedan da u ministarstvu vanjskih i europskih poslova vlada nezainteresiranost kada se radi o organizaciji inauguracije.

Nema je dva tjedna - Svi se pitaju gdje je Kolinda!

Iz stožera nove predsjednice, pišu mediji, dolaze informacije da su suočeni s opstrukcijom ministarstva u pripremama za inauguraciju koja će se održati 15. veljače, te da se ministarstvo Vesne Pusić uopće ne trudi da što više stranih državnika dođe na taj svečani čin. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene