Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena na Facebooku

Prva fotografija hrabre Nore iz bolnice u SAD-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebook je postavljena Norina prva fotografija iz Dječje bolnice u Philadelphiji.

Inače, sedmi je dan boravka obitelji Šitum Atanasovski u Philadelphiji, gdje mama Đana i tata Ivica očekuju početak eksperimentalne terapije u liječenju njihovog hrabrog lavića, petipolgodišnje djevojčice Nore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primio tužnu vijest Josipović: Mala Nora je simbol plemenitosti Slika nije dostupna Pismo Norine mame 'Pleše negdje moja princeza, sretna i slobodna'

>> 'Voljela bih da se nađemo Nora, Stefani i ja i malo se podružimo'

Nora je sad stabilno i liječnici već rade neke pretrage za oplemenjivanje njenih stanica u laboratoriju, ne znam točno što stručno, ali - krenulo je!', ispričao je za Dnevnik.hr, iscrpljen, ali sretan, Norin tata Ivica Šitum. Otkriva nam i kako im je smještaj velikodušno ponudila obitelj Tončija Biočića, koji je inače porijeklom iz Postira na Braču, a na philadelphijskom sveučilištu radi kao profesor.

'Čekamo mjesto pri Dječjoj bolnici, tamo ima smještaj za roditelje, koji se nešto simbolično plaća, par stotina dolara mjesečno, ali Tonči kaže da možemo kod njega ostati 100 godina', priča nam Norin tata i dodaje ' Znaš kako je , oni su dobri ljudi, a mi bi da što manje smetamo i da ljude ne opterećujemo' .

Akcija za 'sve druge Nore' se nastavlja, kroz malu, ali nakon ove akcije za Noru Šitum, sad već svjetski poznatu udrugu 'Hrabro dijete'. To je udruga roditelja i djece oboljele od malignih bolesti, koja je osnovana baš na prvi dan proljeća 2011. godine u Novoj Gradišci. Maligne bolesti su neumoljive, uzrokuju traume i velike poteškoće u životu djece i obitelji, a sve akcije ove nezaustavljive i hrabre novogradiške udruge imaju jedan, osnovni cilj - pomoći ozdravljenju djece, kroz financijsku i duhovnu pomoć kako njima, tako i obiteljima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene