Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRISTUPNE CESTE PELJEŠKOG MOSTA

Provjerili smo kako teku radovi na gradilištu mosta Ston: "Nasreću, problem smo riješili"

Teška dizalica konačno je stigla na gradilište mosta Ston.

Dizalica splitskog škvera teška 750 tona stigla je na gradilište mosta Ston. Uskoro se očekuje i dolazak dijelova mosta koji su izgrađeni u Brodosplitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Korak bliže dovršetku FOTO/VIDEO Pogledajte kako danas izgleda gradilište mosta Ston, u konstrukciju se montiraju čelični segmenti Slika nije dostupna MOST STON FOTO/VIDEO Važan most korak bliže dovršetku: Ukrcana dizalica, zatim će konstrukcija i potom počinje spajanje

Time kreće konačni završetak izgradnje ovog dijela pristupne ceste Pelješkog mosta koja kasni nekoliko mjeseci. S druge strane, na samom Pelješkom mostu, završeno je asfaltiranje.

"Danas ćemo započeti s procesom istovara dizalice isegmenata privremenih stupova što su preduvjeti za početak montaže čeličnekonstrukcije na mostu Ston.

Gradilište u Stonu Gradilište u Stonu Foto: DNEVNIK.hr

Radovi na ovom dijelu nešto kasne, naime, imali smo problema oko osiguranja barže za dopremu segmenata iz samog brodogradilišta, nasreću i taj smo problem riješili i sada možemo nastaviti s planiranom realizacijom ovog dijela projekta", kazao je Ivo Mušura, inženjer gradilišta Avax za Novu TV.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene