Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena ključna svjedokinja u slučaju Lapthorne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interpol je pronašao ključnu svjedokinju, Ellen, u slučaju Britt Lapthorne, Australke čije je beživotno tijelo pronađeno u uvali kod Boninova.

Međunarodna policija ovaj je tjedan u Londonu razgovarala sa ženom kojoj ne navodi identitet već je samo naziva Ellen. Ona je 26-godišnja socijalna radnica iz Sydneyja, koja je u Dubrovniku odsjela u istom hostelu kao i Britt, a s njom je provela posljednju noć koju je Britt viđena živa, 17. rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalazi stručnjaka donose novu teoriju Britt je u more bačena s utezima? Slika nije dostupna Potvrdili nalaz hrvatskih kolega Ni autralski patolozi ne znaju je li Britt Lapthorne ubijena

>> Brittina obitelj nastavlja potragu: Pretražuju stijene i uvale

>> Britt stradala nesretnim slučajem?

Detektiv Scotland Yarda intervjuirao ju je nekoliko sati u ponedjeljak. Sjeća se da je vidjela Britt kako pije i pleše u klubu Fuego, ali je rekla kako se nesretna Australka nije isticala od ostalih mladih turista.

‘Svi smo mnogo pili. Činilo mi se da je bila dobrog raspoloženja. Nije se ponašala neobuzdano’, rekla je Ellen koja je sa svoja dva prijatelja s kojima je boravila u Hrvatskoj pješačila iz noćnog kluba do hostela u vrijeme kada je Britt nestala, oko pola četiri u jutro. Kaže da Britt nije bila s njima.

‘Bila sam sa svojim suputnicima s kojim a sam provela protekla četiri dana. Gotovo da smo se ‘vukli’ doma’, kaže Ellen te dodaje da je noć bila jasna, a ulice gotovo puste.

Na putu u hostel prošli su pokraj litica uvale Boninovo, u čijioj je blizini pronađeno raspadnuto mrtvo tijelo Britt Lapthorne 6. listopada.

Brat i otac Lapthorne koji su u Hrvatsku stigli kako bi pronašli Britt u nedjelju će s njezinim tijelom otputovati u Melbourne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene