Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brittina obitelj nastavlja potragu: Pretražuju stijene i uvale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac i brat od Britt Lapthorne nastavit će osobnu potragu iako je nalaz obdukcije pokazao da Britt nije umrla nasilnom smrću. U potrazi za nestalim udovima namjeravaju pretražiti stijene i uvale oko plaže na kojoj je pronađeno Brittino tijelo.

Dale i Darren tvrde kako se moraju osobno uvjeriti da nema nikakvih dokaza na okolnim stijenama i uvalama blizu kojih je pronađeno tijelo. 

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

>> Australski mediji šokirani jer se sudac kupao gdje je pronađena Britt

>> Britt stradala nesretnim slučajem?

>> Otac Dale: Moja je kći vjerojatno ubijena

'Rekli su nam da je tijelo more bacalo u stijene pa se nadamo da ćemo pronaći nestale dijelove tijela, njezine noge i ruke', izjavio je utučeni otac.

Dodao je da se još uvijek ne može pomiriti s objašnjenjem da su za toliku štetu na Brittinom tijelu odgovorne morske struje i stijene.  Pita se kako onda nema tragova na njezinim kostima i dodaje kako osjeća da puno odgovora još uvijek nedostaje.  

Dale i Darren propustit će bdjenje uz svijeće koje će se večeras održati u Melbourneu. Oni će sutra iz Dubrovnika otići u Zagreb, iz kojeg će preko Londona krenuti do Melbournea u koji će stići u subotu, u osam sati ujutro.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene