Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODRŽALI REVIZIJU UGOVORA

Pripuzova tvrtka poručila Tomaševiću da prestanu s izjavama o netransparentnom poslovanju: ''Spremni smo na raskid važećih ugovora. Ako to ne želite..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka C.I.O.S., poduzetnika Petra Pripuza, poslala je pismo Tomaševiću u kojemu traži da u javnosti prestanu izjave o netransparentnom poslovanju između njih i Zagreba.

C.I.O.S. grupacija podržala je reviziju ugovora Gradskih tvrtki, koje je najavila nova vlast u Zagrebu. Također, dodali su da je potrebno javno objaviti rezultate i revizorske nalaze te ako budu postojala saznanja o protuzakonitom dogovaranju poslova, bit će potrebno podnijeti prijavu nadležnim institucijama.

Grupacija je u svojem pismu gradonačelniku Tomaševiću i gradonačelnicima izrazila spremnost za pristupanje sporazumnom raskidu važećih ugovora na njihov poziv, ako novo vodstvo Grada Zagreba smatra da je to u interesu građana i tvrtki u vlasništvu Grada.

Pročitajte i ovo Vili Beroš SASTANAK S PREMIJEROM U ČETVRTAK Tomašević o Pripuzovim porukama i manjku u proračunu: "Izvješće je pokazalo gubitak od milijardu i 300 milijuna kuna, pa gubitak od još 80 milijuna kuna..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska iz minute u minutu Danas 178 novih slučajeva, preminulo pet osoba: Neke županije zasad bez novozaraženih

''Ako ne želite raskinuti važeće ugovore sa C.I.O.S. Grupacijom, očekujemo da prestanu izjave u javnosti o upitnosti legitimnosti i transparentnog poslovnog odnosa Grada Zagreba odnosno Zagrebačkog holdinga sa našom Grupacijom, koja je u ovom trenutku vaš partner te koja je i dalje, kao i do sada, spremna uredno izvršavati obveze preuzete ugovorima'', poslali su poruku novoj vlasti u Zagrebu.

Istaknuli su da Grupacija poslovnom suradnjom nije oštetila Grad te da nije bilo nikakvih pogodovanja. ''Punih 30 godina C.I.O.S. Grupacija strateški i sustavno razvija svoje poslovanje, stvarajući respektabilne resurse proizvodnih kapaciteta, logističke i transportne infrastrukture, stručnih i kompetentnih kadrova, a to će nastaviti i u budućnosti'', zaključili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene