Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sasula uvrede

Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

KBC Zagreb
KBC Zagreb Foto: Ranko Suvar/Cropix
Sudskom presudom liječnica je dobila zabranu pristupa KBC-u Zagreb jer je ravnatelju te bolnice Anti Ćorušiću i još jednom liječniku prijetila zbog odbijene specijalizacije.

Županijski sud u Zagrebu odbio je zahtjev tužiteljstva da se 46-godišnjoj liječnici odredi istražni zatvor te joj zabranio pristup bolnici zbog prijetnji koje je uputila ravnatelju bolnice i još jednom liječniku.

Kako piše N1, liječnica je putem elektroničke pošte prijetila ravnatelju Ćorušiću te još jednom kolegi jer joj je treći put odbijena specijalizacija u toj bolnici. Pravna služba KBC-a zaključila je da je riječ o kaznenom djelu pa je sve prijavljeno policiji.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman''

Nakon ispitivanja, zaključeno je da ima dovoljno dokaza protiv liječnice, a prijetila je jer nije dobila specijalizaciju za što je, sumnjala je, razlog bio što se izjašnjavala kao Srpkinja.

"Crknite Hercegovci" i "P…. vam m…. ustaška", dijelovi su njezinog prijetećeg e-maila zbog kojeg joj je onemogućen pristup KBC-u Zagreb. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene