447069
447069
447069
447069
447069

Prijedlog plana gospodarenja otpadom skinut s dnevnog reda Vlade

  • , 18.08.2016., 15:07
  • Autor:
  • komentara

Tehnička Vlada sastaje se u petak prvi put nakon godišnjih odmora.

 
 
 
 
Prijedlog plana gospodarenja otpadom skinut s dnevnog reda Vlade (Video: Vijesti u 14)
Prijedlog plana gospodarenja otpadom skinut s dnevnog reda Vlade (Video: Vijesti u 14)

Ministri su na užem kabinetu danas dogovarali točke dnevnog reda. Među njih 13 naći će se tako i prijevoz srednjoškolaca u novoj školskoj godini, financiranje rada državnih službenika za vrijeme izvanrednih izbora, ali ne i prijedlog Plana gospodarenja otpadom. Iako najavljena, ta je točka skinuta s dnevnog reda jer se HDZ-ovi i Mostovi ministri oko nje ne mogu usuglasiti.

'Pa to treba pitati našega dosadašnjeg partnera. Dakle neslaganje HDZ-a. Radi se o čisto političkoj odluci, dakle mislim na štetu Hrvatske. Bila bi šteta da uđemo u situaciju izbora bez donošenja ovog Plana jer sve stoji. Dakle, mi nemamo praktički novaca za financiranje programa u gospodarenju otpadom', kazao je tehnički ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović.


 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se