Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođen u Zagrebu

VIDEO: Premijerka posjetila Gentija, bebu rođenu točno u ponoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Genti Temaj je rođen točno u ponoć u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Mami Pramveri i bebi u posjet je stigla i premijerka Jadranka Kosor koja je usput na poklon bolnici donijela bronhijalni aspirator za inkubator.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

'Pratimo našu natalitetnu politiku,i rezultati su dobri jer novi zakon o porodiljnim naknadama daje rezultate. U ovoj godini osigurali smo veća sredstva nego u 2010. i u svim dosadašnjim rebalansima nismo rezali sredstva za porodiljne naknade niti dječji doplatak jer mislimo kako je ulaganje u mlade obitelji ulaganje u gospodarstvo', kazala je premijerka.

Sve više očeva na porodiljnom

Također je napomenula kako je veseli podatak da se sve više povećava broj očeva koji koriste rodiljni dopust te smatra kako je 'očito da se provodi i zakon o ravnopravnosti spolova'.

'Porod je prošao u redu, tata je proslavio i doček i novu bebu, dobili smo najbolji poklon u Novoj godini', kazala je 34-godišnja majka.

U Petrovoj je sinoć za poziciju prve bebe vladala velika gužva. Naime, odmah u ponoć i jednu minutu rođena je druga beba, dok su u prvih petnaest minuta rođene čak četiri.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene