Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne obraća pažnju

Premijerka Kosor ignorira prosvjede i huliganske incidente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade šuti o huliganskom incidentu, ali i oštrim riječima koje se protiv nje, njezine politike i stanja u državi izriču već danima na raznim prosvjednim skupovima.

Jutros se okupilo Predsjedništvo HDZ-a, ali tvrde nije bilo riječi o porukama s prosvjeda i subotnjem incidentu. Iz HDZ-a i Vlade nema ni pojašnjenja izjave Vladina glasnogovornika o tome tko je financirao huligane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odštete samo za neke 'Neugodno smo iznenađeni Čobankovićevim dopisom' Slika nije dostupna Ponovno poručio Čobanković: 'Đakovštini' se ne može pomagati na nezakonit način

>> Izgrednici pred sucem iznijeli svoju stranu priče

Vladimir Šeks samo se okrenuo i rekao 'Hvala na pažnji', citirajući kako je rekao, Zvonka Leticu, a njegov stranački kolega Petar Čobanković samo je istaknuo kako Vlada radi svoj posao.

Već treći dan premijerka ne želi odgovoriti niti na jedno pitanje vezano uz prosvjede i nerede. Poruke izrečene na braniteljskim i drugim prosvjedima kao ni huliganski neredi, navodno nisu spomenuti na sastanku ministara i vrha HDZ-a održanog jutros u stranci.

Iz oporbe glasan je Radimir Čačić. Vlada, poručuje, treba raspisati izbore. Predsjendik HNS-a inzistira i da Vlada jasno kaže tko je financirao huligane jer tvrde da najjača oporbena lijeva koalicija to nije učinila. 'Ukoliko se u najkraćem roku vlada ne ogradi od valstitih izjava i decidirano ne ukaže na što je obvezna po zakonu na odgovorne za financiranje nasilja na ulicama morat ćemo reagirati i tužbom', istaknuo je Čačić.

Glasnogovornik Vlade Mladen Pavić kazao nam je kako stoji iza izrečenog. No, ne želi javno reći koje stranke su financirale koje prosvjednike i huligane uz poruku - to znaju oni koji to čine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene