Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt Cvjetni trg

Predsjednik istražnog povjerenstva za Hypo reći će kako je HOTO grupa dobila kredit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je predstavnike udruga Pravo na grad i Zelena akcija koje se suprotstavljaju projektu gradnje Cvjetni trg HOTO grupe.

Iznijeli smo naše sumnje u nezakonitosti u cijelom projektu i tražili smo njegovu potporu o okviru njegovih ustavnih ovlasti, rekao je nakon sastanka Tomislav Tomašević iz Zelene akcije. To se odnosi na komunikaciju prema institucijama sistema u svjetlu lakšeg rješavanja ovog problema, što je predsjednik prihvatio, naglasio je.

Pročitajte i ovo Hostel Arena Izgubili smještaj Tomašević o građanima koji moraju iseliti iz Hostela Arena: "Gledamo na koje sve moguće načine što više tih ljudi zbrinuti" Slika nije dostupna Masovni prosvjedi u jesen 'Bez referenduma vlast će imati masovnu konfrontaciju s građanima'

>> Horvatinčić: Laž je da sam uzimao novac od krim miljea

Potvrdio je da će sutra u Zagreb, na njihov poziv doći Rolf Holub, predsjednik parlamentarnog istražnog povjerenstva za austrijsku istragu oko Hypo banke kako bi iznio svoja saznanja o okolnostima kako je HOTO grupa dobila kredit za projekt Cvjetni trg, te da će on govoriti na njihovoj konferenciji za novinare. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene