Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović je nije zvao

VIDEO Otkrila o čemu je razgovarala s Josipovićem nakon pobjede!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako joj premijer Zoran Milanović još nije čestitao, aktualni predsjednik Ivo Josipović nazvao je Kolindu Grabar Kitarović.

U svojoj prvoj izjavi za Novu TV, svega nekoliko sati nakon što je izabrana za novu predsjednicu, Kolinda Grabar Kitarović je rekla da joj se još nisu slegnuli dojmovi oko pobjede.

'Mi smo jedina brana od povratka kriminalne zadruge na vlast'


Otkrila je da joj premijer Zoran Milanović nije čestitao te da će ga sama nazvati ako je ne nazove u nekoliko sljedećih dana. Aktualni predsjednik Ivo Josipović ju je pak nazvao i čestitao. Evo što su rekli jedno drugom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osporavanje rezultata Grabar Kitarović o 'neustavnoj' pobjedi: 'Ne mogu shvatiti zapravo o čemu je uopće riječ' Slika nije dostupna 'Hrvatska je dobila' Leko: SDP nije izgubio izbore

'Razgovarali smo vrlo kulturno, vrlo civilizirano, vrlo normalno, razgovarat ćemo i dalje. Ja cijenim njegov rad kao bivšeg predsjednika Republike Hrvatske. Cijenim isto tako njegove birače koji su dali glas njemu i ovome trudu. Kao što sam rekla, ne želim biti isključiva nego uključiva. Želim okupljati, a ne dijeliti. Krenut ćemo polako u razgovore o jednoj normalnoj, civiliziranoj predaji Ureda', rekla nam je Kolinda Grabar Kitarović.

'Dozvolite da čestitam na izbornoj pobjedi novoizabranoj predsjednici'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene