Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivo Josipović:

'Dozvolite da čestitam na izbornoj pobjedi novoizabranoj predsjednici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Josipović obratio se okupljenima u stožeru.

'Iako smo izgubili bitku, nismo izgubili rat. Treba biti velik u pobjedi, ali treba biti velik i u porazu. Svi mi ovdje nastavit ćemo se boriti za sve ono što je aktualni predsjednik zastupao, što zastupa. Uvjereni smo da njegova nova politička misija tek počinje', riječi su kojima je Urša Raukar najavila govor Ive Josipovića. A onda se okupljenima obratio Ivo Josipović.

Prije nego je počeo govor okupljeni su Ivu Josipovića pozdravili skandiranjem.

'Dozvolite da čestitam na izbornoj pobjedi novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović', rekao je nakon čega je uslijedio pljesak.

Euforija u stožeru Grabar Kitarović

'Imali smo napronu kampanju, sučeljavanja, ali demokracija je pobijedila. Kolinda Grabar Kitarović je pobijedila u demokratskoj utakmici i zato još jednom čestitam. Istina je, razlika među nama je vrlo mala, ali to je bit demokracije, tko dobije više glasova nosi pobjedu', rekao je Josipović i nastavio.

'Rezultat je takav da mene kao građanku zabrinjava'

'Zahvaljujem svima koji su mi pomagali da budem, vjerujem, uspješan predsjednik republike. Zahvaljujem preko milijun građana koji su mi dali povjerenje, to je naša zajednička snaga. Hvala strankama koje su me podržale, nevladinim organizacijama. Ja sam dragi prijatelji dio vas. Hvala svima koji su radili u stožeru, i prije svih hvala mojoj obitelji, hvala supruzi, hvala moji roditeljima, mojoj kćeri i svima koji su me podržavali u obavljanju dužnosti predsjednika RH. Vrijednosti za koje smo se zajedno borili su i dalje tu, i dalje su nam izazov. Budimo i dalje izazov i vjerujmo u našu Hvatsku, hvala vam svima', poručio je.

 
 
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ništa nije sporno Stručnjaci: Treba brojati sve listiće, ali je pobjeda Grabar Kitarović pravno čista Slika nije dostupna 'Hrvatska je dobila' Leko: SDP nije izgubio izbore

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene