Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi da igra prestane

Ivo Josipović otkrio kad će vjerovati Kolindi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Kolinda Grabar Kitarović komentirala uvredu mladog HDZ-ovca iz Varaždina na račun Ive Josipovića, predsjednik je komentirao njezin stav.

Kolinda Grabar Kitarović izrazila je žaljenje zbog čina mladog HDZ-ovca iz Varaždina koji je na Facebooku vrijeđao predsjednika Ivu Josipovića. No, predsjednik, čini se, nije potpuno uvjeren u iskrenost te isprike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sama objavila Kolinda prestigla Ivu! Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ!

Kitarović komentirala uvrede mladog HDZ-ovca

'Ja ću vjerovati u iskrenost te isprike onda kad se ogradi i od onih autora po portalima koji brutalno vrijeđaju mene, moje suradnike, obitelj, prijatelje... kad se prestane s njima igrati 'dobrog i lošeg' policajca. Vjerovat ću joj kad se ogradi od kriminalne prošlosti stranke koje je kandidat. Vjerovat ću joj kad se ogradi od brojnih neistina koje dolaze iz njezinih redova. Vjerovat ću joj onda kad obeća da će zaista, kao što govori, i kad izgubi izbore ostati u Hrvatskoj. Jednom rječju, volio bih da prestane ta igra 'dobrog i lošeg' policajca i da prestane negativna propaganda koju umjesto gospođe Kolinde Grabar Kitarović radi netko drugi', izjavio je Ivo Josipović.

Podsjećamo, Kolinda Grabar Kitarović je danas komentirala uvredu mladog HDZ-ovca riječima: 'To nije stav HDZ-a. Iznimno mi je žao da je to napisano na njihovom Facebook profilu. Ne znam tko su ti pojedinci, ali ja se i službeno ograđujem od takvog rječnika. To je apsolutno nedopustivo - nikada nećete čuti od mene takav način komuniciranja'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene