Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPUSTILA KATEDRALU

Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović pozlilo na misi za domovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić kazao je kako je predsjednici pozlilo vjerojatno zbog problema s vratnom kralježnicom.

Predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović danas je pozlilo u zagrebačkoj katedrali te je napustila misu. Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić kazao je kako je predsjednici pozlilo vjerojatno zbog problema s vratnom kralježnicom te će stoga preskočiti prijem u Islamskom centru, javlja reporterka Nove TV Sanja Vištica.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Ako ne bude drugog mandata Grabar-Kitarović u Dnevniku Nove TV: ''Ne bojim se ničega, posla ima u svijetu. Kad vam se jedna vrata zatvore, druga se otvore" Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunić) "demografija najveći problem" U Uredu predsjednice održan svečani prijam za 1000 uzvanika, pjevao se i Thompson

Misa je bila održana u povodu Dana državnosti, a predvodio ju je zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić.

Popodnevni prijem kod predsjednice u povodu Dana državnosti trebao bi se održati bez odgoda, u 18:30.

Podsjetimo, predsjednica je nedavno izjavila kako će nakon Dana državnosti "malo se odmoriti i usporiti", jer već duže vrijeme zbog hernije diska trpi prilično jake bolove u ramenu i ruci, što će nastojati riješiti konzervativnom terapijom.

Navela je kako imala hermiju i u lumbalnom dijelu, od koje se već oporavila. "Dosad mi je bilo najteže sjedenje na Fakultetu političkih znanosti na predavanjima navečer, u onim drvenim stolicama", rekla je tom prilikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene