Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Dana državnosti

Predsjednica smanjuje aktivnosti zbog zdravstvenih smetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarević izjavila je u utorak novinarima kako već duže vrijeme trpi prilično jake bolove u ramenu i ruci jer se radi o hermiji diska, što će nastojati riješiti konzervativnom terapijom, odnosno "malo se odmoriti i usporiti".

Na novinarskom briefingu u Uredu predsjednice priopćeno je kako nije riječ o ozbiljnom problemu, ali kako će obim aktivnosti Predsjednice nakon Dana državnosti ipak neko vrijeme biti smanjen.

Bolove u ramenu i ruci liječit će konzervativnom terapijom

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

Predsjednica je o svom zdravstvenom stanju govorila novinarima u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU), gdje je nazočila predstavljanju nove tehnologije i robota, te svečanoj dodjeli nagrada Croatian Makers lige.

Podsjetila je kako imala hermiju i u lumbalnom dijelu, od koje se već oporavila. "Dosad mi je bilo najteže sjedenje na Fakultetu političkih znanosti na predavanjima navečer, u onim drvenim stolicama", rekla je.

Oporavak će trajati vjerojatno oko dva mjeseca, rekla je dodavši kako, nažalost, ne može odmor uzeti u jednom komadu ali uvjerena je da će bolovi nestati do jeseni. (D.I./Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene