Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez dovoljno ljudi

Propao najavljeni skup Pernarovih prosvjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljeni antivladin prosvjed 'Pernarove' skupine prosvjednika je propao. Pojavilo ih se tek dvadesetak.

Skupina prosvjednika koju smo zatekli na Cvjetnom trgu (njih desetak), razmišlja hoće li nastaviti s prosvjedom, ili ne. Kažu, jednostavno se nije pojavilo dovoljno ljudi. Za utorak su najavili presicu oko braniteljskog skupa za potporu generalu Anti Gotovini, s početkom u 11 sati, a za srijedu su najavili prosvjed.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celakoski odbrusio Pernaru VIDEO: 'Nemoj me grliti i nemoj da se dogodi sra..' Slika nije dostupna Uspjeli tijelima ispisati sve poruke Vladi Pernar za sutra najavio gaženje zastave HDZ-a

Povrh toga najavili su, prema njihovim riječima i najveći prosvjed dosad 29. travnja, koji bi trebao trajati od 10 sati ujutro do 22 sata navečer.

Dosad smo ovog tjedna mogli vidjeti dva performans-prosvjeda Facebook prosvjednika, udruženi prosvjed 'Pernarovaca' i Zelene akcije te Prava na grad ispred ulaza u podzemnu garažu u Varšavskoj ulici, zatim velikog prosvjeda na službenom otvorenju Horvatinčićevog centra Cvjetno, te jučer 'lansiranje' Vlade i saborskih zastupnika u zrak, odnosno novi performans Facebook prosvjednika.

'Fejsbukovci' su se distancirali od Pernara i najavili su kako zasad neće biti novih performansa te da će sve nove najaviti na svojoj Facebook stranici. Kratkih trzavica bilo je i između Teodora Celakovskog i Pernara, dan prije prosvjeda protiv otvorenja Cvijetnog, a na samom otvorenju, opet nemiri i privođenja četvorice prosvjednika. Hoće li prosvjedi nakon današnjeg na neko vrijeme stati možete saznati prateći prijenos uživo na Dnevniku.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene